Desafortunadamente, ya no puede reservar este viaje porque la fecha de check-in de este viaje ha caducado. Llame a (0517) 20 10 23 para opciones de navegación alternativas.

Viaje fotográfico a Spitsbergen

dinsdag 10-09-2019 14:00 t / m woensdag 18-09-2019 12:00

Spitsbergen special: fotografiereis met Antigua

Longyearbyen – West- en Noordkust van Spitsbergen – Longyearbyen

programa:

's Middags verwacht de bemanning van de Antigua de gasten aan boord. Nadat je je intrek genomen hebt in de hut, heten de kapitein en zijn bemanning je welkom en vertellen je alles wat je moet weten over het leven aan boord. Daarna worden de trossen losgegooid en glijdt het schip door het water van het Isfjord. De route voert ons langs de west- en noordkust van Spitsbergen en de kapitein zoekt samen met de reisleider de mooiste landingsplaatsen uit - daarbij rekening houdend met weer, wind en ijsgang.

We varen langs de schitterende kust met gletsjers en grillige bergtoppen, waaraan het eiland zijn naam dankt. Bij langere afstanden varen we ook 's nachts door, anders gaan we voor anker in de beschutting van een fjord. Aan land maken we excursies naar overblijfselen uit verschillende perioden van de geschiedenis van Spitsbergen, bijvoorbeeld traanovens en graven bij oude walvisvaartstations, pelsjagershutten, weerstations en kolenmijnen. Maar ook sporen van bekende ontdekkingsreizigers zoals Roald Amundsen en Umberto Nobile kunnen we tegenkomen op excursies.

Aan boord is ook een expeditieleider, die alles kan vertellen over dit prachtige gebied, de geschiedenis en flora en fauna. Deze gids neemt u mee aan wal bij de dagelijkse excursies. De expeditiereis heeft als thema 'fotografie' en wordt begeleid door een fotograaf. Ook hij organiseert verschillende lezingen en fotosessies aan boord en begeleidt de praktische sessies tijdens de excursies. In deze tijd van het jaar creëert het licht een heel speciale sfeer, ideaal om de mooiste foto's te maken. Ook kan in september de eerste sneeuw het landschap bedekken onder een prachtig witte deken en met een beetje geluk kan het noorderlicht worden gespot.

Er zullen een of twee excursies per dag naar de wal zijn, met de nadruk op fotografie, maar ook met de ruimte en tijd om deze unieke natuur te ervaren. Wij hopen zoveel mogelijk te kunnen laten zien van het arctisch wildlife: walvissen, poolvossen, walrussen, vogels en natuurlijk de ijsbeer. Onze crew zal zijn uiterste best doen om de beste plaatsen daarvoor te bezoeken; een garantie op het zien van het wildlife kunnen we natuurlijk niet geven. Tussen de excursies door vaart de Antigua naar een nieuwe bestemming. In de tijd op zee kun je in de warme salon met je medereizigers kletsen onder het genot van een kopje thee, een boek lezen of zelfs je foto's bewerken. Als de Antigua weer in Longyearbyen arriveert, is het zeker de moeite om nog enige tijd te spenderen in Longyearbyen.

Wij werken niet met een dagelijkse routebeschrijving van het programma, omdat we het graag in willen kunnen spelen op het weer en de locatie van eventuele walvissen en andere wilde dieren. De bemanning en de expeditieleider coördineren de route zodanig dat de best mogelijke route wordt gevaren. Als je van tevoren meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Weer en wind kunnen van invloed zijn op het reisprogramma.

Precio:

- standaardhut € 2.850,- p.p.
- comforthut € 3.150,- p.p.

Otra información:

  • Denk aan je paspoort of identiteitskaart
  • Bagage bij voorkeur in een reistas; harde koffers zijn lastig op te bergen in de hutten
  • Uitgaven aan boord aan het eind van de reis afrekenen
  • Aan boord is het NIET mogelijk om met plastic betaalkaarten af te rekenen

El precio incluye

  • Ropa de cama y toallas.
  • Pensión completa
  • Orientación del fotógrafo

El precio no incluye

  • Viaje de regreso al puerto de salida.
  • Seguro de cancelaciones

Alergias alimentarias y requerimientos dietéticos.
Si tiene necesidades dietéticas o alergias, es mejor discutir esto antes de reservar. A menudo no es un problema, pero a veces se espera cierta cooperación de los huéspedes si se deben comprar productos especiales, que luego los mismos clientes deberán tomar, por ejemplo.

Navegas con la antigua

_DSC2422
Interior de antigua
Detalle de antigua
bar antigua
ANTOUWENFJORD
Antigua nave
Más sobre la Antigua
viaje fotográfico spitsbergen vela viaje de vela

¿Tiene una pregunta sobre Photo trip to Spitsbergen?

Si tienes una pregunta específica sobre este viaje en velero, pregúntalo aquí. Recibirá una respuesta de nosotros lo antes posible.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y Google Política de Privacidad y Términos de Servicio aplicar.

Si tienes una pregunta más general, mira nuestra Veelgestelde vragen sección. Tal vez su pregunta ya ha sido respondida.